ON-LINE HMT Algemene Leden Vergadering Elsendorp 20.00 -22.00 uur

Microsoft Teams logo

ON-LINE HMT Algemene Leden Vergadering Elsendorp 20.00 -22.00 uur

by
129 129 people viewed this event.

Uitnodiging A.L.V. 2021
Gezien de vooruitzichten met COVID19 en de daaruit voortvloeiende restricties is het helaas nog steeds niet mogelijk om op korte termijn bijeenkomsten te organiseren op onze vaste locaties in Elsendorp en Dussen. Ondanks diverse beperkingen is het bestuur toch bezig met diverse projecten, en zou graag iedereen hierover willen bijpraten.
Ook de jaarlijkse (A.L.V. is een vast terugkerend onderwerp. Graag nodigen we jou uit voor deze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Dit gaan we daarom niet fysiek doen in een zaal, maar digitaal. Onlangs hebben we dit voor de eerste keer in twee sessies gedaan bij de presentatie van en met de RDW betreffende kentekening van o.a. tractoren. Overwater Verzekeringen heeft ook deelgenomen aan deze sessie. Ruim 120 geïnteresseerden hebben deze uitzendingen toen kunnen volgen. En de reactie naderhand was zeer positief. Als we vooraf juiste afspraken maken, is dit een prima alternatief.
Agenda voor deze ALV:
• Actueel ledenaantal
• Jaarverslag penningmeester
• Waar zijn we mee bezig
• Bestuur herverkiezing:
o Jacques Werts (Aftredend en herkiesbaar)
o Bert Leenders (Aftredend en niet herkiesbaar)
• IHF 2021
• Rondvraag
Voor de herverkiezing binnen het bestuur, komt op de HMT website een apart stemformulier beschikbaar. Dit zal alleen zichtbaar zijn op het moment dat het stemmen aan bod komt.
Via Microsoft Teams kunnen geïnteresseerde deelnemen aan deze A.L.V. We zullen maandagmorgen omstreeks 10:00 uur de link beschikbaar stellen op de HMT website. Deze link kun je vinden onder het tabblad ‘NIEUWS’. Het stemformulier wordt op het moment van de stemming dan ook zichtbaar gemaakt.
Mocht je vragen hebben die je anders graag in de rondvraag had willen stellen, stuur deze dan per mail aan de secretaris (secretaris@hmtklep.nl).
Graag tot maandag 8 Maart, 20.00 uur

To register for this event email your details to pr@hmtklep.nl

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

08-03-2021 om 20:00 to
08-03-2021 om 22:00
 

Location

Share With Friends

Translate »