Neem contact met ons op : Tel 06-83 551 209

Product Order Form (#10)

Bent u lid van HMT?

Omdat u lidmaatschap betaalt, krijgt u op sommige producten korting. 


  Polo HMT zwart-geel

Sweater HMT zwart geel

Vest HMT zwart met rits


Polo HMT zwart-geel

Sweater HMT zwart geel

Vest HMT zwart met rits


HMT Cap Pet

HMT Schild


HMT Cap Pet

HMT Schild


HMT Kentekenplaat middel

HMT Kentekenplaat middel

HMT Kentekenplaat middel


Er zijn geen items geselecteerd.

Er zijn geen items geselecteerd.

Nadat u op bestellen drukt, wordt u automatisch naar uw bank doorgelinkt.

Webshop

Het is enkel mogelijk om items te bestellen in de webshop. Wij kunnen u niet helpen bij het aanvraag en advies  van een kenteken of het vinden van uw chassisnummer.

Levering
Alle bestellingen worden verstuurd via Post.nl, DPD of DHL met bijbehorende Track & Trace code en aangeboden bij een servicepunt, verzendkosten zijn € 6,75 voor Nederland. Het pakket wordt aangeboden bij het opgegeven adres. HMT is niet aansprakelijk voor het niet aankomen van een bestelling door het geven van een onjuist adres.

Bestelinformatie
Alle bestellingen worden zo goed en snel mogelijk verpakt en geleverd. Indien voorradig worden bestellingen binnen 3 dagen aangeboden aan het pakketpunt mits alle goederen op voorraad zijn.

Retourneren ruilen of klachten
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits het product geen gebreken vertoont. In deze gevallen is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via pr@hmtklep.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
t.a.v. Retour Webshop
Secretariaat HMT
Rijksweg Zuid 6
6037 RD Kelpen-Oler

Translate »