Wat staat er in De Klep no. 235 eind februari 2020?

In Memoriam HMT-lid Tonny Adam uit Erp
18 februari 2020
Nationale Ploegwedstrijd Stadskanaal 23 november 2019
29 februari 2020

Wat staat er in De Klep no. 235 eind februari 2020?

Wat staat er in de nieuwe Klep?

De kopij voor De Klep 235 is naar de drukker. in de carnavalsweek, eind februari 2020, valt het kleurrijke blad bij de leden van de HMT op de deurmat. Zoals de lezers gewend zijn staat ook deze Klep weer boordevol met artikelen en foto’s over oldtimertrekkers en stationaire motoren.

Dit keer zijn dat onder andere een interview met Gerard Peeters en Rob van Renselaar uit Panningen. Gerard raakte vorig jaar maart bij een inbraak zijn oldtimers kwijt, waaronder een kostbare Lanz Bulldog. Samen met Rob van Renselaar heeft hij toch de draad weer opgepakt en is hij begonnen met het verzamelen van trekkers van het Deense merk Bukh.

Verder hebben we een  interview met Tiny Bevers uit Heeswijk-Dinther, een gekend verzamelaar van Ford- en Roadless-tractoren. Kort na het interview kreeg Tiny te horen dat hij ongeneeslijk ziek was en inderdaad is hij een paar weken na die onheilstijding overleden. In overleg met zijn nabestaanden en op nadrukkelijk verzoek van Tiny zelf, hebben we besloten het artikel toch te publiceren maar dan vooral  als een postuum eerbetoon aan iemand die we heel erg gaan missen op het IHF en andere oldtimerevenementen.

Op het gebied van stationaire motoren hebben we onder andere een artikel met werkelijk prachtige foto’s over de grote gasmotoren die destijds de machines in de staalfabriek Cockerill bij Luik aandreven.

En verder nog natuurlijk de vaste rubrieken zoals  ‘op bezoek bij een hobbyist’ en ‘Uit de oude doos’,  met dit keer foto’s van Jan Stals van loonbedrijf Stals uit Weert en verslagen van evenementen, waaronder de Dorsdag in Bladel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »