Neem contact met ons op : Tel 06-83 551 209

Informatie betreft Historische Ploegdag in Ysselsteyn op 22 april 2023

Picture of Jos van Bommel

Jos van Bommel

Historische Ploegdag in Ysselsteyn op 22 april 2023

Beste Deelnemers aan de Historische Ploegdag in Ysselsteyn op 22 april 2023.

Bij deze nog wat praktische info.

Parkeren
We hebben parkeermogelijkheden op diverse adressen in de buurt. Maar ook een paar plaatsen waar er juist niet geparkeerd mag worden.

Pad naar ploegland NIET PARKEREN EN VRIJ HOUDEN
Timmermannsweg 112: NIET PARKEREN!

Wel parkeren:
Timmermannsweg 114: Getrokken ploegen (zodat deze niet met de ploeg over de weg hoeven te rijden)
Timmermannsweg 113: Jury + een aantal ploegers zolang er plaats is op de kuilplaats. ( hou svp ruimte vrij voor 3 auto’s van de jury)
Timmermannsweg 120: Rest
Mocht er hier weinig ruimte zijn, dan is er nog parkeergelegenheid bij Loonbedrijf Geelen op nr Timmermannsweg 102.
Op bijgaande schets is met rode stippellijn is aangegeven waar je kunt parkeren.

Dagprogramma
Het programma ziet er iets anders uit dan normaal. We starten een half uur later.

09.00-09.45 uur ontvangst en inschrijven deelnemers. Let op, ivm evenementen vergunning, beginnen we een half uur later dan normaal.
10.15 uur ontvangst juryleden
10.45 uur welkomstwoord, instructie deelnemers en jury
11.00 uur officiële opening
11.20 -11.40 uur openingsvoor (aansluitend jurybeoordeling)
11.45 uur lunch
12.20 uur vervolg ploegen tot uiterlijk 16.00 uur
Nadat de jury klaar is met de beoordeling, dient iedereen zijn eigen veldje spoor aan spoor aan te rijden.
De prijsuitreiking en het bekend maken van de punten zal z.s.m. na afloop van het ploegen plaatsvinden

Locatie
Het ploegland is gelegen tussen het Peelkanaal en de Timmermannsweg in Ysselsteyn bij Deurne (5813AR) en is bereikbaar via het pad tussen Timmermannsweg 112 en 114.

Contact gegevens organisatie
Deze dag wordt georganiseerd door de OTMV landelijke Ploeg & Maai Commissie ism HMT en KLW .
OTMV Ploeg & Maai Commissie: Theo Egberts, 06 51015701
Jan Molenaar, 06 42844647

EHBO & Veiligheid
De EHBO vereniging Deurne verzorgt de EHBO tijdens de ploegdag. Helaas ziet het er echter naar uit dat zij alleen ’s middags aanwezig zijn. Het telefoonnummer waaronder deze bereikbaar is tijdens de ploegdag, zullen we ophangen maar staat ook op de juryrapporten. Gelieve dit nummer te bellen als er medische assistentie nodig is. Mocht u echter denken dat er direct een ambulance of brandweer nodig is, aarzel dan niet en bel dan direct 112. Vergeet niet om dan ook iemand naar de ingang van het perceel te sturen die de hulpverleners kan vertellen waar ze heen moeten en zorg dat er iemand bij het slachtoffer blijft om hem/haar te kalmeren.

Zorg er svp voor dat voor en na het ploegen scherpe uitstekende delen goed afgeschermd zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een schijfkouter dat op z’n kop aan het ploegframe bevestigd is, de scharen van een kantelploeg in de middenstand of zelfs de achterste afstrijkers. Met een in lengterichting opengesneden slang is op eenvoudige wijze een bescherming aan te brengen.

Mocht u een onveilige situatie zien, maak anderen erop attent en spreek de betrokkene eropaan. Voorkomen is beter dan genezen.

WA verzekering
Om met een trekker deel te kunnen nemen aan OTMV evenementen, is een WA verzekering verplicht, dus ook voor deze Historische Ploegdag. Het maakt daarvoor niet uit of u met de trekker op de weg komt of niet, een WA verzekering is verplicht. Laat uw trekker svp thuis als deze niet verzekerd is.

Privacyverklaring
Net als op alle OTMV activiteiten, is ook op deze Historische Ploegdag de OTMV Privacyverklaring van toepassing. Deze link leidt u ernaartoe op de OTMV website. Laat het svp zsm weten als u er bezwaar tegen heeft dat we foto’s en filmpjes van deze ploegdag waar u op staat, op internet, apps of social media plaatsen.

Overig
We hopen op een gezellige, mooie en leerzame dag. Schroom svp niet, zeker bij de minder ervaren ploegers, om aanwijzingen te geven hoe hun vakmanschap te verbeteren. Evt al tijdens het ploegen maar zeker ook tijdens het napraten.

Laat het me svp weten als er vragen of opmerkingen zijn.

Met vriendelijke groet,

Theo Egberts

OTMV Ploeg & Maaicommissie
mailto:ploegenmaaicoordinator@otmv.nl
06 51015701

Deel dit bericht

!! EVEN GOED OPLETTEN !!

Zoals eerder gemeld gaan de inschrijvingen voor het IHF vanavond om 18.00uur open! De pagina om digitaal in te schrijven vind uw op www.ihfinschrijvingen.nl Een ...
Lees dit bericht

Rectificatie Stationaire motoren show Nuenen

In de klep van april, nr 260, stond op pagina 11 een artikel over de motoren show in Nuenen. Hier stond helaas de verkeerde link ...
Lees dit bericht

Bierkarren niet toegestaan

Waar we afgelopen jaar mee begonnen zijn, gaan we dit jaar mee door. Niet omdat wij dat niet willen, maar voor jullie eigen veiligheid en ...
Lees dit bericht
Translate »