Neem contact met ons op : Tel 06-83 551 209

De allereerste stoomwagen komt naar het IHF te Panningen

De Fardier de eerste stoommachine
Picture of HMT Redactie

HMT Redactie

De Fardier, de op een stoommachine gebaseerde auto (stoomwagen), ontwikkeld in 1769 door de Franse uitvinden Nicolas-Joseph Cugnot, is te bezichtigen tijdens het IHF 2023.

We hebben officieel de bevestiging binnen. Het oudste, nog rijdend voertuig dat valt in de categorie oldtimer bedrijfsvoertuigen, zal tijdens het IHF op 29 & 30 juli 2023 naar Panningen komen! Uiteraard zijn wij hier als Bestuur HMT bijzonder trots op!

In samenwerking met de FEHAMEC, FEHAC & FIVA wordt dit mogelijk gemaakt. Dit zeer bijzondere voertuig bevindt zich momenteel in een museum in Frankrijk. Speciaal omdat we dit jaar de samenwerking met FIVA zijn aangegaan, en de oldtimer bedrijfsvoertuigen extra aandacht geven tijdens het IHF, is dit mogelijk gemaakt. Uiteraard is dit voertuig volledig onder stoom te bezichtigen.  

Dit is uniek voor Nederland en zeer zeker de moeite van het bezichtigen waard. Zorg er dus voor dat je dit met eigen ogen gezien hebt: zelden wordt dit voertuig buiten Frankrijk getoond.

Tickets zijn online vooraf te verkrijgen, of aan de kassa tijdens het IHF op zaterdag 29 & zondag 30 juli 2023 te Panningen.

KOMT DAT ZIEN….  Tot dan!

Deel dit bericht

!! EVEN GOED OPLETTEN !!

Zoals eerder gemeld gaan de inschrijvingen voor het IHF vanavond om 18.00uur open! De pagina om digitaal in te schrijven vind uw op www.ihfinschrijvingen.nl Een ...
Lees dit bericht

Rectificatie Stationaire motoren show Nuenen

In de klep van april, nr 260, stond op pagina 11 een artikel over de motoren show in Nuenen. Hier stond helaas de verkeerde link ...
Lees dit bericht

Bierkarren niet toegestaan

Waar we afgelopen jaar mee begonnen zijn, gaan we dit jaar mee door. Niet omdat wij dat niet willen, maar voor jullie eigen veiligheid en ...
Lees dit bericht
Translate »