Verslag ruilbeurs Reusel

Update ministerie – APK tractoren nov 2018
26 november 2018
Nieuw Oldtimer Parallel Ploegen
26 maart 2019

Verslag ruilbeurs Reusel

 

Kerstsfeer in de overvolle gezellige kantine

Welkom in Reusel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HMT RUILBEURS  REUSEL

De HMT organiseerde op zaterdag 29 december zijn eindjaars ruilbeurs bij manege De Meulenhoai in Reusel.

De parkeerplaats was verleden jaar erg glibberig. Nu heeft men dit jaar ervoor gekozen deze parkeerplaats erbij te nemen voor de marktkooplui. Dit veld staat nu dan ook helemaal vol.

Buiten staan ook vele marktkooplui om hun waren te verkopen. De opkomst van de bezoekers is nog groter als vorig jaar. Ze struinen goed rond om de verzameling compleet te maken. Voor de restauratie van de oldtimer zijn er uiteraard dan ook vele onderdelen aanwezig.

Er staat ook een mercedes LP 608/36 uit 1972 tussen. De eigenaar staat mij te woord en vertelt dat hij hier vorig jaar ook stond. Verslag hiervan in de klep van februari 2018 nummer 223. Hij is nog steeds bezig met het restaureren van zijn camper. Nu is de linker achterzijde aan de beurt.

Binnen in de manege is het ook goed gevuld marktkooplui. De inwendige mens komt hier aan zijn trekken. De vele vrijwilligers van de manege verkopen drank, soep en broodjes hamburgers.

De HMT stand wordt bemand door Marianne en Sien en  ook de bestuursleden van  HMT staan in de stand, om de mensen lid te maken of eventueel de vragen te beantwoorden.

Verslag door uw HMT correspondent

Monique Verheijen.

 

 

veel kopers en verkopers

Oude en nieuwe koopwaar

 

Foto’s by Monique Verheijen en Margôt Rutten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »