Trekkertrek 2018

Trekker-trek op het 39e Internationaal Historisch Festival op 28 en 29 juli 2018

 

In 2018 is er volop gelegenheid om deel te nemen aan de oldtimer trekkertrek op het festivalterrein. De trekkertrekbaan wordt weer aangelegd en voldoet aan alle eisen in lijn met de gemeentelijke vergunning en de EPS-richtlijn. Deze richtlijn is ook terug te vinden op www.epsafety.eu en op www.hmtklep.nl onder trekkertrek. Er wordt op de baan wisselend de gelegenheid geboden om een poging te wagen tot het bereiken van de full-pull (100 meter). De teamleden van van beide sleepwagens zorgen voor twee dagen veilig vermaak voor alle deelnemers in de diverse klassen.

 

Dag Richttijd van …. tot Richttijd van….. tot
Zaterdag 10.00 – 13.30 uur 13.30 – 17.00 uur
Zondag 10.00 – 13.30 uur 13.30 – 17.00 uur
Sleepwagen Power – Breaker Gloeikoppers
Deelnemers >80 pk <80 pk & competitiewedstrijd voor de gloeikoppers

 

Als bezitter van een oldtimer tractor kunt u zich op zaterdag en/of op zondag persoonlijk inclusief de oldtimer tractor melden in de wachtrij van alle overige deelnemers en bij de sleepwagenbemanning. U dient als deelnemer ten alle tijde de gegeven instructies op te volgen (op de borden of mondeling vanuit de sleepwagenbemanning. Op dat moment wordt er gecommuniceerd over of u kunt aanhaken en het moment waarop u kunt aanhaken voor een poging. Het programma kan op de dag zelf wijzigen door onvoorziene omstandigheden.

Deelnemen kan met iedere oldtimer tractor. U bent zelf verantwoordelijk voor het rijden met deugdelijk materiaal en voor een volledige verzekering van uw voertuig. De sleepwagenbemanning kan vragen naar uw verzekeringspolis. De sleepwagenbemanning zorgt voor de algehele wedstrijdleiding en neemt altijd de beslissing over het wel of niet aanspannen van de oldtimer tractor. Deelname is volledig voor je eigen risico en alleen mogelijk voor deelnemers die niet onder invloed zijn van alcohol, medicatie of drugs. De organisatie en de sleepwagenbemanning kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke vorm dan ook.

 

Meer informatie:

 

Indien je nog voorafgaand nog aanvullende vragen hebt stel ze dan gerust. Neem even contact met me op.

Met vriendelijke groeten,

Karin Reijnders (PR@hmtklep.nl of 06 53 43 85 18)

Translate »