Toegangsinfo deelnemers 2018

Toegangsinformatie deelnemers en bezoekers 27 juli t/m 30 juli 2018

Toegang tot het festivalterrein en afsluiting

Maandag 23 juli, dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 juli wordt het festivalterrein opgebouwd en ingericht. Vele vrijwilligers zijn dan aan het werk om alle voorbereidingen te treffen.

Materialen aanleveren is dan niet toegestaan.

Overnachten en kamperen is eveneens niet toegestaan.

Helpen als vrijwilliger? Je bent van harte welkom. Geef je op 

 

Toegang vrijdag 27 juli:

Op vrijdag vanaf 9.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur arriveren alle deelnemers. Dan kunnen alle materialen aangevoerd en opgesteld worden. Toegang voor bezoekers is absoluut niet toegestaan! Hier wordt op toegezien door verkeersregelaars en vrijwilligers.

De aanrijroute is eenrichtingsverkeer. Dit is met borden duidelijk aangegeven.

Bij aankomst zijn er vrijwilligers aanwezig om u te woord te staan. Op het terrein staan alle nummers aangegeven op een bord.

BELANGRIJK & NIEUW: Alle formulieren, polsbandjes en informatie ontvangt u op het Secretariaat.

Niet vergeten om uiterlijk vrijdagavond alles op te halen. Zonder polsbandje hebt u op zaterdagmorgen bij aankomst geen gratis toegang tot het terrein op zaterdagochtend.

2018.07deelnemersreglementIHF2018

campingreglement_2018

 

Afsluiting vrijdag 27 juli:

Vrijdagavond vanaf 22.00 uur tot zaterdagmorgen 07.00 uur is het festivalterrein gesloten. De toegang wordt dan ontzegt aan iedereen! Er is beveiligingspersoneel aanwezig (met honden). Niemand heeft toegang. Materialen aanleveren kan pas weer op zaterdagochtend.

Aankomst op zaterdag van deelnemers met materialen is mogelijk vanaf 07.00 uur tot uiterlijk 09.00 uur. Bij de ingang worden alle gegevens aan u verstrekt. Na 09.00 uur is toegang met materialen niet meer mogelijk in verband met de borging van de veiligheid voor alle bezoekers.

 

Toegang feestavonden:

Toegang tot de feestavonden in de manege op vrijdag en zaterdag van ca. 21.00 tot 01.00 uur is voor iedereen gratis. We zorgen voor live-muziek en een dj is aanwezig.

Vrijdagavond is er een dj. Zaterdagavond speelt de band One Dollar Quartet. Vorig jaar zetten zij overdag het Van Heijst terras op z’n kop met hun optreden.

Er zijn pendelbussen beschikbaar voor gratis vervoer tussen manege en camping en vice versa tussen 20.00 en 01.30 uur. Catering Van Heijst zorgt voor de drankjes en de hapjes uit de snackkar. De ingang van de manege (feestzaal) is dan toegankelijk. De toegang tot het festivalterrein is dan uiteraard niet mogelijk en er is beveiliging..

 

Toegang zaterdag 28 juli en zondag 29 juli:

De toegangspoorten en de kassa’s gaan open vanaf 08.00h.

Aankomst van deelnemers met materialen is op zaterdag en zondag mogelijk vanaf 07.00 uur tot uiterlijk 09.00 uur. Bij de ingang worden alle gegevens aan u verstrekt. Na 09.00 uur is toegang met materialen niet meer mogelijk in verband met de borging van de veiligheid voor alle bezoekers. Vertrek op zaterdag is mogelijk na sluiting van het evenement om 18.00 uur.

 

Afsluiting zaterdag 28 juli:

Zaterdagavond vanaf 21.00 uur tot zondagmorgen 07.00 uur is er op het gehele festivalterrein beveiliging aanwezig (met honden). Het betreden van het festivalterrein is dan niet mogelijk en voor niemand toegestaan.

 

Afsluiten festival op zondag 29 juli

Om 17.00 uur wordt het festival officieel door de HMT-voorzitter afgesloten en kunnen deelnemers beginnen met hun voorbereidingen voor vertrek, inleveren van deelnemersnummers en het ophalen van de herinneringsplaquette. Voortijdig vertrek is niet toegestaan. De uitgang voor deelnemers met materialen blijft gesloten tot 17.00 uur.

De route voor vertrek is eenrichtingsverkeer. Dit is met borden duidelijk aangegeven.

 

Vertrek deelnemers met materialen maandag 30 juli 2018

Op maandag 30 juli, uiterlijk om 10.30 uur, dient het evenemententerrein en de festivalcamping geheel leeg te zijn en zijn alle materialen weer opgeladen door de eigenaren. Na 10.30 uur wordt het terrein geheel schoongemaakt en gereed gemaakt voor hergebruik door de eigenaar.

 

Tractorkaart optioneel vooraf te printen en ingevuld mee te nemen tijdens het IHF:

HMT_Tractorkaart_IHF_internet

 

Defilekaart optioneel vooraf te printen en ingevuld mee te nemen tijdens het IHF:

HMT_Defilékaart_IHF_internet

Translate »