Theo de Brouwer stopt als hoofdredacteur van “De Klep”

Theo de Brouwer heeft helaas aangegeven zijn rol als hoofdredacteur van ons verenigingsblad “De Klep” neer te leggen per 1 januari 2018. Heel spijtig voor ons om dit te vernemen en geheel onverwacht. Het besluit is genomen en staat vast. Dat betekent dat Theo nog drie keer de uitgave van De Klep verzorgt (aug/okt/dec 2017).

De vele uren werk heeft Theo jarenlang met heel veel plezier gedaan. De Klep was zijn passie. Theo heeft de behoefte om het stokje over te dragen aan anderen die dit met even zoveel passie willen doen.

We gaan op zoek naar een vervanger voor Theo. Binnenkort plaatsen we hiervoor een vacaturetekst op de website, nieuwsbrief De Koppeling, in De Klep en op Facebook. Het HMT-bestuur doet een oproep onder alle leden om met ons op zoek te gaan naar vervanging voor Theo. Wil je meer weten over de invulling van deze rol en de inhoud van het takenpakket? Neem dan contact op met een bestuurslid.

Als hoofdredacteur/redactrice moet je sterke affiniteit hebben met historische agrarische machines, met nadruk voor tractoren en/of stationaire motoren. Dat zijn vereisten om De Klep met passie en enthousiasme samen te stellen. Iedere twee maanden zorg je voor het aanleveren van alle input voor De Klep. Met vele foto’s en artikelen onder de arm naar de drukker. Goed kunnen plannen en organiseren is derhalve ook erg belangrijk.

 

Meer informatie over de vacature volgt later. Indien hierover vragen zijn stel ze dan gerust aan Karin Reijnders (pr@hmtklep.nl of tel 0653438518 na 18.00 uur)

Translate »