WILBERTOORD PAKT UUT 2017

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
10/09/2017
11:00 - 17:00

Locatie
Evenemententerrein Pakt Uut
Weth. Lindersstraat 88a
5455GN Wilbertoord
Nederland


Op zondag 10 september 11.00 uur – 17.00 uur organiseert tractorclub de Peeltuffers weer haar tweejaarlijkse oldtimerfestival Wilbertoord Pakt Uut. Als sinds de eerste editie nodigen de Wilbertoordse tractorvrienden ook oldtimerliefhebbers uit met stationaire motoren, unimogs, luchtgekoelde volkswagens, vrachtwagens en bromfietsen. De combinatie allround oldtimershow, motorisch geweld, camping, terrassen met live muziek, kinderattracties en handelsmarkten met kofferbakverkoop blijken al jarenlang de perfecte mix voor dit bijzondere festival. Ook de oldtimer veiling wordt weer heel bijzonder. Traditiegetrouw zijn er diverse landbouwwerktuigen, tractoren, caravans en diverse gereedschappen te koop. Altijd spannend wat er wordt aangeboden en tegen welke prijs er wordt afgehamerd.
Speciaal voor liefhebbers is de camping vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur geopend en staan er leuke activiteiten op het programma. Om alvast in de sfeer te komen ben je vrijdagavond welkom bij het voorgloeibal. Op zaterdag wordt er een toerrit georganiseerd met aansluitend een gezellige BBQ. Zaterdagavond 21.00 uur mogen alle remmen los tijdens de spetterende feestavond. De organisatie presenteert een doorlopend muziek programma met DJ en de twee livebands; (allround coverband) Motion en Canvas Rockin Hoempa (rock & lol). 100% sfeer en feest garantie!

Op zondagochtend 11.00 uur worden de poorten voor de dag gasten geopend. Je kunt deze dag genieten van de allround oldtimershow, kofferbakverkoop, zwarte cross & dakar demonstraties, een regiofair, roofvogelshow, straattheater en diverse terrassen met live muziek. Speciaal voor kinderen heeft de organisatie ook dit jaar weer een speciale ‘pop-up’ buitenspeeltuin met verschillende attracties geregeld. www.wilbertoordpaktuut.nl

Categorie:


Translate »