SMT/HMT Landelijke ploegwedstrijd 2020

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
19/04/2020
09:00 - 16:59

Locatie
Vortum-Mullem
Haltestraat 2
5827 AT Vortum-Mullem
Nederland


Landelijke ploegwedstrijd SMT/HMT 19 april 2020.

Op zondag 19 april organiseert SMT Sambeek alweer voor de 15e keer haar landelijke ploegwedstrijd. Het terrein waarop we gaan ploegen is gelegen aan de Haltestraat 2 in Vortum-Mullem. We hebben hier een mooi stuk grond tot onze beschikking gekregen.

Er zal geploegd worden in de gebruikelijke categorieën. Voor de Holders en de tweewielers zijn er aangepaste veldjes. Ook is er evenals voorgaande jaren een categorie voor jonge of onervaren ploegers. Dit was toen een groot succes. We hebben hier veel positieve reacties op gehad. Het is de bedoeling om met deze categorie nieuwe ploegers aan te trekken die na verloop van tijd met de reguliere wedstrijden mee kunnen doen. Als je in deze categorie mee wil doen mag je maximaal 3 officiële geploegd hebben.

Op deze dag zullen ook demo ploegers en een paardenploeger aanwezig zijn. Heeft U zelf of kent U iemand met een aparte ploegcombinatie. Deze zouden wij graag op onze ploegwedstrijd zien. Als u iets weet neem dan contact op met J. van den Hurk(06-11420899). Voor vertier langs het veld wordt zoals altijd gezorgd. Er zal weer een draaimolen, springkussen en zandbak voor de kleintjes aanwezig zijn. En voor de inwendige mens kun je terecht in onze cateringtent.

In verband met het overbrengen van ziektes is er controle of het materiaal waarmee men deelneemt bij aankomst schoon is en vrij van grondresten. De organisatie houdt zich het recht voor om iemand te diskwalificeren, die zich niet aan de regels houdt, of op- of aanmerkingen heeft richting jury.

Het inschrijfgeld bedraagt €15,- en dient ter plekke voldaan te worden bij de inschrijving/informatiestand op het terrein. Gloeikoptractoren en tractoren met ijzeren wielen zijn vrijgesteld van inschrijfgeld en hun aanwezigheid wordt enorm op prijs gesteld door de organisatie en het plubliek. Voor de beste gloeikopploeger is er ook een prijs. Inschrijven kan vanaf medio januari 2020 via onze site www.smtsambeek.nl (rubriek inschrijven ploegen). Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in AUB, als U uw e-mailadres invult ontvangt u automatisch een bevestiging van uw inschrijving. Om organisatorische redenen is vooraf inschrijven noodzakelijk. Voor informatie kunt u contact opnemen via de mail ( info@smtsambeek.nl ) of telefonisch bij J. van den Hurk (06-11420899). Inschrijven kan t/m 15 april 2020.

We hopen op goed weer, veel publiek en een gezellige wedstrijd. We willen dan ook deelnemers en belangstellenden van harte uitnodigen om naar de ploegwedstrijd te komen.

 

Bestuur SMT

 

Verdere informatie en aanmelden via http://www.smtsambeek.nl/index.php?p=agenda

Er is dit jaar ook weer een beginnersklasse waar we onervaren ploegers op weg helpen.

 

 

Meer informatie bij Jos van den Hurk info@smtsambeek.nl

 

Categorie:


Translate »