Oldtimerdag de Krim

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
06/06/2020
08:00 - 16:59

Locatie
ijsbaan / Evenemententerein de Krim
Beukenlaan 1a
7782 RP De Krim
Nederland


www.oldtimerdagdekrim.nl

De datum voor de Oldtimerdag 2020 is bekend. Dit jaar wijken we af van de vaste laatste zaterdag in mei, vanwege andere oldtimer evenementen op die datum. De Oldtimerdag zal plaatsvinden op 6 juni 2020. Houdt onze website en Facebookpagina (Facebook Oldtimerdag de krim) in de gaten voor het laatste nieuws. Hopelijk tot dan!

De oldtimerdag in De Krim is een jaarlijks terugkerend evenement. Samen met een grote groep vrijwilligers lukt het de organisatie, sinds de start in 2016, ieder jaar weer een mooi evenement te organiseren. Dankzij deze vrijwilligers en sponsoren is en blijft de oldtimerdag een laagdrempelig evenement met gratis toegang!

Op deze dag treft u een terrein vol oldtimer auto’s, vrachtauto’s, tractoren, motoren, brommers en enkele werktuigen aan die u rustig kunt bekijken terwijl de kinderen zich bezighouden met het diverse kindervermaak dat aanwezig is of meedoen aan de gazonmaaierslep. Mocht u toch uitgekeken raken op alle mooie voertuigen, dan kunt u met een hapje en drankje genieten van de livemuziek in de tent of een kijkje nemen bij de trekkerspelen of het landbewerken. Voor de koopjesjagers hebben we een mooie markt met diverse goederen.

Dit is kortom het evenement voor het hele gezin!

Categorie:


Translate »