21e Motorische Demo-Dagen VC de Krum Asten

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
17/04/2020 - 19/04/2020
Hele dag

Locatie
Asten
Heesakkerweg, 1
5721 KM Asten
Nederland


Vriendenclub de Krum organiseert in het weekeinden van 17,18 en 19 april voor de 21e keer de Motorische Demo-Dagen op Showterrein Heesakkerweg te Asten.

De Motorische Demo-Dagen is een gezellig weekeinde voor hobbyisten “jong & oud” met oldtimertractoren. Voor deze regio uniek in zijn soort; het is namelijk de enigste Tractorshow van Zuidoost Brabant. Een oldtimer Tractorshow met historische modellen, zoals Lanz Bulldogg, Deutz, Vierzon, Hanomag etc.

Voor kinderen is er veel vermaak met diversen speeltoestellen en activiteiten.
Zo zijn er onder anderen een grote Zandbak, Springkussens, Wipkippen, een Grote Historische Draaimolen en Agrarische Speurtocht.

De Motorische Demo-Dagen brengen uitgebreide randactiviteiten met zich mee, waaronder verschillende Live Bands die de revue zullen passeren in onze feesttent.

Inl. Stefan Adriaans 06-53 25 18 08 of www.vcdekrum.nl

 

Vriendenclub de Krum organiseert op 17, 18 en 19 April voor de eenentwintigste keer de Motorische Demo-Dagen. Hiermede zijn we onderweg naar ons 5e lustrum. Het Showterrein is te vinden aan het welbekende adres Heesakkerweg 1 te Asten. Het is ons een groot genoegen u ook dit jaar weer te verwelkomen.

De Motorische Demo-Dagen is een gezellig weekeinde voor hobbyisten “jong & oud” met oldtimertractoren. Voor deze regio uniek in zijn soort; het is namelijk de enigste Tractorshow van Zuidoost Brabant. Een oldtimer Tractorshow met historische modellen, zoals Lanz Bulldogg, Deutz, Vierzon, Hanomag etc.

Demonstraties

Het is een genot al dat materieel werkend te zien, waar oude tractoren met ploegen, eggen en wat dan niet meer over het demonstratieterrein voeren. Zo kunnen we ook het boomslepen; de tractoren worden op de proef gesteld door zware boomstammen te verslepen. Bij de waterrem worden de tractoren flink aan de tand gevoeld. Het geleverde vermogen wordt nauwkeurig tot de laatste PK afgelezen.

Tarwedorsen

Te midden van het terrein worden volgens traditie van midden de 50-er jaren de rogge gedorsen.

Een demonstratie als gezellig onderonsje met hobbyisten onder elkaar “waar de harde werkers van de Dorsklippels uit Nuenen te bezichtigen zijn die tijdens de show de dorsdemonstratie verzorgen”.

Tractorpulling

Alsof de actie nog niet compleet genoeg is kunnen we u wederom verwelkomen met een heus Tractorpulling terrein. Er staan er twee volle dagen Tractorpulling met oude tractoren op het programma. Wees er bij en waag ook eens ‘n poging. Ja ja… de Motorische Demo-Dagen doet haar naam steeds meer eer aan.

Onderdelenmarkt

Bij oldtimers zijn onderdelen steeds moeilijker te verkrijgen; Marktkramen met een Onderdelenmarkt en misschien wel dat zeldzame onderdeel mag dus uiteraard zeker niet ontbreken. Geïnteresseerde deelnemers met Oldtimers of Marktkramen kunnen zich ook aanmelden.

Oldtimerwoonwagens

Voor de deelnemers is direct aan het showterrein een overnachtingplaats aanwezig en voor Woonwagens is een apart terrein gereserveerd. Veel van deze woonwagens werden rond de 30-er – 40-er jaren gebruikt door kermislieden. Het zijn nog altijd zeer authentieke woonwagens met veel houtsnijwerk en geslepen glas.

Vermaak voor Kinderen

Voor kinderen is er voldoende vermaak met diversen speeltoestellen en activiteiten.

Zo zijn er onder anderen een grote Zandbak, Springkussen, Wipkippen en een Grote Historische Draaimolen.

Op zondagmiddag komt ballonnenclown Dico ook altijd weer eventjes langs met een mooie show vermaakt hij de jongste bezoekertjes in de partytent.

Agrarische Speurtocht (Speciaal voor de kinderen over het hele showterrein georganiseerd)

In deze agrarische speurtocht kom je alles aan de weet over het boerenleven “geïllustreerd met vele spellen en demonstraties krijgt iedere deelnemer aan deze tocht een mooie indruk waarmee de Agrariër zijn dagelijkse werkzaamheden verricht.” Aanmelden kan bij de kassa en op het terrein.

De Agrarische Speurtocht wordt dit jaar voor de 7e keer georganiseerd en is daarmee nog uitgebreider dan voorgaande jaren.

Drie dagen live bands

De Motorische Demo-Dagen brengen uitgebreide randactiviteiten met zich mee, waaronder verschillende Live Bands die de revue zullen passeren in onze feesttent. Het complete programma wordt te zijner tijd via onze website en sociale media bekend gemaakt. De Live bands zijn vrijdag en zaterdag vanaf 20.00u GRATIS toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Alle live optredens worden het gehele weekeind omlijst door DJ Peerke van Drive-in show Fiësta. De feesttent is voor het publiek geopend op vrijdag van 18.00u tot 01.00u, zaterdag van 10.00u tot 01.00u en zondag van 10.00u tot 18.00u.

» Het hele weekeind – DJ Peerke van Drive-in Disco Fiësta

DJ Peerke van Drive-in Disco Fiësta heeft er weer geweldig veel zin in een compleet lang weekeind vol Boeruh… rock muziek in de feesttent. Hij gaat dus weer helemaal los met de beste klassiekers aan feestmuziek en allerlei genres uit vele decennia muziekgeschiedenis.

Volgens de huidige wetgeving geld in deze gelegenheid een rookverbod en wordt er géén alcohol geschonken aan personen beneden de 18 jaar.

Compleet overzicht van dit evenement is hier terug te vinden www.vcdekrum.nl

 

Toegang

Entree € 5,00 en kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang.

 

Dit alles zal plaatsvinden op 17, 18 en 19 April 2020 op het showterrein aan de Heesakkerweg 1 te Asten.

 

Het showterrein is op zaterdag & zondag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. De feesttent is op vrijdag en zaterdag vanaf 18.00u gratis toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij organisatie VC de Krum

www.vcdekrum.nl E-mail info@vcdekrum.nl Mob: 06-53 25 18 08 Telefoon: 0492-33 16 61

 

Allemaal tot ziens op 17, 18 en 19 April 2020.

Categorie:


Translate »