Landdag Altweerterheide

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
01/09/2019
11:00 - 17:00

Locatie
Altweerterheide
Heltenbosdijk 10
6006RZ Altweerterheide
Nederland


Landdag Altweerterheide 2019

 

Voor een dagje terug in de tijd van weleer. Elk jaar, op de eerste zondag in september, wordt het gezellige evenement “de Landdag Altweerterheide” in het kerkdorp Altweerterheide gerealiseerd. De Landdag Altweerterheide is inmiddels in Limburg uitgegroeid tot een cultureel evenement, dat elk jaar weer duizenden bezoekers trekt.

 

Op zondag 1 september 2019 wordt nu voor de 22e keer het evenement “de Landdag Altweerterheide” georganiseerd. Een evenement waar veel mensen elk jaar weer naar uitkijken. Op het sfeervolle terrein bij de Heltenbosdijk 10 te Altweerterheide worden weer allerlei activiteiten georganiseerd.

Om 11:00 uur gaat het terrein open. De officiële opening zal om 13:30 op ludieke én spectaculaire wijze plaatsvinden.

De show van zo’n 250 oude tractoren en enkele tientallen oldtimers van Nederland, België en Duitsland vormen inmiddels een traditionele bekende factor in het programma van de Landdag Altweerterheide. Ook dit jaar zullen weer voortdurend demonstraties op het hoofdterrein plaats vinden.

 

Op het terrein kan de bezoeker ook allerlei oude ambachten zien, zoals het spinnen van wol, het op ambachtelijke wijze maken van jam, een smid, sieraden maken en nog diverse andere handwerkzaamheden.

Op het hoofdterrein zijn ’s middags tevens allerlei demonstraties te bewonderen, zoals de toertocht van oldtimers, het defilé van tractoren en nog veel meer…

Kortom een leuk en gevarieerd programma voor jong en oud. Op het feestterrein kunt u ook eten en drinken. Tijdens deze dag zal het geheel ondersteund worden door livemuziek van o.a. een blaaskapel uit de omgeving en natuurlijk met het bekende Duo Double You M uit Altweerterheide.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij nodigen u van harte uit om deze dag te komen genieten van de goede oude tijd in de gezellige Limburgse sfeer als vanouds. De laatste informatie over het definitieve programma kunt u vinden op www.landdag.nl

Inschrijven kan alléén per email of post van 1 juni t/m 15 juli.

Albert Hansen

PR Landdag Altweerterheide

Locatie Landdag Altweerterheide
Heltenbosdijk 10,  6006 RZ  Altweerterheide

promotie@landdag.nl

Categorie:


Translate »