KLW voorjaars ploegwedstrijd

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
07/04/2019
10:00 - 17:00

Locatie
Nijnsel
Vresselseweg 33
5491PA Nijnsel
Nederland


De KLW voorjaar ploegwedstrijd

Na weer een jaar van oogsten en anderen activiteiten wordt het weer tijd om te gaan ploegen.
Onze jaarlijkse voorjaarsploegwedstijd is gepland op zondag 7 april in Nijnsel. De locatie van het perceel is nog niet bekend, houd daarom de website in de gaten.

De wedstrijdploegers gaan we in 4 categorieën in delen t.w. Heen en weergaande ploegen, rondgaande ploegen hef, rondgaande ploegen wiel en parallel ploegen. Iedereen die het wil mag hierbij meedoen. Graag even opgeven welke categorie en met hoeveel scharen. Vorig jaar hadden we 36 ploegers bij de voorjaar ploegwedstrijd.

Voor onze “aspirant” ploegers die een echte wedstrijd iets te veel vinden hebben we ook ploegveldjes ter beschikking. Zij kunnen wat uitleg krijgen over hoe te ploegen en oefenen. Graag opgeven aspirant en met welke ploeg en hoeveel scharen i.v.m. de grootte van de veldjes.

Op het terrein plaatsen we ook een tent met tafels en banken, ook komt er een frietwagen en bij mooi weer ook een luchtkussen.

Ploegers betalen deze dag zoals gewoonlijk €15,00 i.v.m. kosten van de grondhuur en egaliseren. De deelnemers krijgen een lunchpakket en de koffie is gratis, frisdrank en bier moet voor het normale tarief afgerekend worden. De bestellingen bij de frietwagen zijn voor eigen rekening.

Wij willen iedereen om 10.00 uur aanwezig is zodat we op tijd kunnen beginnen. Er is volop parkeergelegenheid op het land. Met zoveel actie hopen we ook dat mensen die niet mee ploegen wel komen kijken. Opgeven van alle ploegers bij Coen Verhoeven 06-55744202 (na zes uur) secretaris@klw-vereniging.nl opgaven voor de ploegwedstrijd moeten 26 maart binnen zijn i.v.m. het uitzetten van de ploegveldjes. Voor meer inlichtingen bel Piet van der Poel 06-54924764.

We zien je graag op zondag 7 april, de locatie van het perceel is nog niet bekend, houd daarom de website in de gaten.

De ploegcommissie.

Categorie:


Translate »