KLW ruilbeurs Nijnsel

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
29/03/2020
08:00 - 13:00

Locatie
Nijnsel
Hei-eind 1
5491PM Nijnsel
Nederland


KLW ruilbeurs

Op zondag 29 maart wordt weer onze jaarlijkse voorjaarsruilbeurs gehouden bij de firma H. Kuipers BV te Nijnsel gemeente Sint Oedenrode, Hei-eind 1, 5491 PM, Sint Oedenrode (Nijnsel), dat is naast de Vresselse Hut.

De parkeerplaats van de auto’s van de bezoekers is de Vresselse hut parkeerplaats schuin tegenover de Vresselse hut. Deze parkeerplaats wordt vergroot met het showterrein grasveld, op de parkeerplaats achteraan links. Gelieve niet parkeren langs de weg rondom de ruilbeurs.

De ruilbeurs begint om 8.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Op vertoon van een KLW lidmaatschapskaart kan men gratis het terrein betreden, anders wordt één Euro entree gevraagd.

Men kan er van alles kopen, zoals tractoronderdelen, gereedschappen, machines, boeken, en miniaturen, maar ook complete tractoren. Bij de catering kan men terecht voor een kop koffie, thee, tomaten soep, erwten soep, een broodje frikandel, een broodje kroket en frisdrank.

De handelaren zijn welkom vanaf 7.00 uur. Voor meer inlichtingen kan men Jos Heijmans bellen 06-22317770 of emailen jheijmans@klw-vereniging.nl.

Categorie:


Translate »