KLW ruilbeurs Nijnsel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
25/10/2020
08:00 - 13:00

Locatie
Nijnsel
Hei-eind, 1
5491 PM Nijnsel
Nederland


KLW najaarsruilbeurs

Op zondag 25 oktober wordt weer de KLW najaarsruilbeurs gehouden bij de firma H. Kuipers BV te Nijnsel gemeente Sint Oedenrode, Hei-eind 1, 5491 PM, Sint Oedenrode (Nijnsel), dat is naast de Vresselse Hut.

De parkeerplaats van de auto’s van de bezoekers is de Vresselse hut parkeerplaats schuin tegenover de Vresselse hut. Deze parkeerplaats wordt vergroot met het showterrein grasveld, op de parkeerplaats achteraan links. Gelieve niet parkeren langs de weg rondom de ruilbeurs.

De ruilbeurs begint om 8.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Op vertoon van een KLW lidmaatschapskaart of als men jonger is dan 12 jaar kan men gratis het terrein betreden, anders wordt één Euro entree gevraagd.

Men kan er van alles kopen, zoals tractoronderdelen, gereedschappen, machines, boeken, en miniaturen, maar ook complete tractoren. Bij de catering kan men terecht voor een kop koffie, thee, tomaten soep, erwten soep, een broodje frikandel, een broodje kroket en frisdrank.

De handelaren zijn welkom vanaf 7.00 uur. Handelaren die lid zijn van KLW staan gratis de andere betalen een kleine vergoeding. Voor meer inlichtingen kan men Hennie Klomp bellen 06-10698135.

Categorie:


Translate »