KLW najaarsruilbeurs 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
28/10/2018
08:00 - 14:00

Locatie
H. Kuijpers B.V.
Hei-eind 1
5491 PM Sint Oedenrode
Nederland


KLW najaarsruilbeurs

Op zondag 28 oktober wordt weer de KLW najaarsruilbeurs gehouden bij de firma H. Kuipers BV te Nijnsel gemeente Sint Oedenrode, Hei-eind 1, 5491 PM, Sint Oedenrode (Nijnsel), dat is naast de Vresselse Hut.

De parkeerplaats van de auto’s van de bezoekers is de Vresselse hut parkeerplaats schuin tegenover de Vresselse hut. Deze parkeerplaats wordt vergroot met het showterrein grasveld, op de parkeerplaats achteraan links. Gelieve niet parkeren langs de weg rondom de ruilbeurs en de parkeerplaats voor de Vresselse hut is enkel voor bezoekers van de Vresselse hut.

De ruilbeurs begint om 8.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Op vertoon van een KLW lidmaatschapskaart kan men gratis het terrein betreden, anders wordt één (1) EUR entree gevraagd.

Men kan er van alles kopen, zoals tractoronderdelen, gereedschappen, machines, boeken, en miniaturen, maar ook complete tractoren. Bij de catering kan men terecht voor een kop koffie, thee, tomaten soep, erwten soep, een broodje frikandel, een broodje kroket en frisdrank.

De handelaren zijn welkom vanaf 7.00 uur. Handelaren die lid zijn van KLW staan gratis de andere betalen een kleine vergoeding.

Voor meer inlichtingen

Jos Heijmans

telefoonnummer 06-22317770

email jheijmans@klw-vereniging.nl

Categorie:


Translate »