HIstorisch Weekend 2018 OTC De Ewijkse Brug

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
26/05/2018 - 27/05/2018
00:00 - 18:00

Locatie
Kuilsestraat Herveld
Kuilsestraat
6674MD Herveld
Nederland


Historisch weekend.
Oude trekkerclub “de Ewijkse Brug” organiseert op zaterdag 26 en zondag 27 mei voor de 13e maal het Historisch Weekend te Herveld.
Op een terrein van ruim 5 hectare, gelegen aan de Kuilsestraat te Herveld kunnen de bezoekers genieten van een keur aan honderden zeer oude tractoren, stationaire motoren en landbouwmachines met grote historische waarde. Te midden van dorsende boeren en werkende oldtimer tractoren en machines kunnen bezoekers zich verbazen over de kostbare opgeknapte oldtimer trekkers in een defilé.
Het evenemententerrein is opgevuld met een uitgebreide markt van onderdelen, miniaturen en boeken. Ook zal er een streekmarkt zijn met allerlei producten uit deze streek. Tevens zal er een ouderwetse werkplaats met een echt (hel jonge)smid te zien zijn, evenals een keuken, stal, een klein verpleegstersmuseum, klein zuivelmuseum en wasserij. Kinderen en ook ouderen kunnen zelf proberen om (kunst)koeien te melken.
Agrariërs laten verschillende demonstraties zien.
Verschillende oude ambachten zullen te zien zijn.
Voor de kinderen zijn er volop activiteiten zoals o.a. een zandberg om in te spelen. Ook zal er een toneelgroep zijn die allerlei spellen en acts met de kinderen gaan doen.
Mensen die minder goed ter been zijn kunnen ook gebruik maken van het “treintje” die, voor iedereen die dat wenst, rond rijdt op het uitgestrekte terrein.
Tevens wordt er aan de inwendige mens gedacht, d.m.v. een grote catering tent en diverse tentjes op het terrein.

Opgave en info: Henk Berns 06-28659904, Mandy Rikken 06-17123357
historischweekend@ewijksebrug.nl of www.ewijksebrug.nl .

Categorie:


Translate »