21e Vaartse Oldtimerdag (Dongen-Vaart NB)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
01/09/2019
09:00 - 16:00

Locatie
Café-zaal ‘t Karrewiel
Vaartweg 112
5106ne Dongen
Nederland


De 21e Vaartse Oldtimerdag

Voor de 21e keer organiseert Stichting Oldtimer Vrienden Club Dongen-Vaart (OVC) de Vaartse oldtimerdag op 1 september 2019. Deze dag, die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft, staat geheel in het teken van allerlei soorten oldtimervoertuigen: auto’s, bromfietsen, legervoertuigen, motoren, tractoren, solexen, stationaire motoren en daarnaast alles wat verder pruttelt rolt, loopt en ouder is dan 1990.

De locatie voor de Vaartse Oldtimerdag is wederom te Dongen-Vaart. Met als middelpunt café-zaal ’t Karrewiel, gelegen aan de Vaartweg 112, 5106 NE Dongen.
De deelnemende voertuigen dienen van voor 1990 te zijn, de oudste deelnemende voertuigen dateren van ver voor de oorlog. Ook u bent van harte welkom met uw oldtimer, of als bezoeker. Uiteraard dienen de voertuigen aan de nodige wettelijke eisen te voldoen om met de diverse tourritten mee te kunnen rijden.
Tevens is er de mogelijkheid voor kofferbak verkoop, dus als u onderdelen of andere oldtimer gerelateerde artikelen heeft welke u niet meer nodig heeft kunt u hier wellicht iemand anders blij mee maken.

Ieder jaar is het voor zowel bezoekers als deelnemers een lust voor het oog om te zien hoeveel mensen hun oldtimers koesteren. In grote getale zijn de mooiste oldtimervoertuigen te bewonderen. De één kiest ervoor zijn oldtimer volledig te restaureren, de ander kiest er juist voor om een voertuig zoveel mogelijk in de originele staat te bewaren en juist wil laten zien dat een voertuig een werkzaam leven achter zich heeft.
Tussen al dit moois worden de gehele dag door, zowel door deelnemer als bezoeker, mooie jeugdherinneringen en sterke verhalen opgehaald. Een dag om puur van te genieten!
Daarnaast zijn er diverse attracties entertainment voor jong en oud op het terrein te vinden. Op diverse plaatsen op het terrein kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Er zal de hele dag een spreker rond lopen, zodat u op de hoogte wordt gehouden van alles wat zich afspeelt.
Rond 16.00 sluiten we de dag gezellig en muzikaal af de formatie GreySix welke hun 60’s & 70’s repertoire laten horen, vergeet uw dansschoenen dus niet!

Een evenement als de Vaartse Oldtimerdag is uniek in z’n soort. De organisatie streeft er elk jaar weer naar om dit geweldig gratis evenement te organiseren waarbij deelnemers en toeschouwers zich goed vermaken. Mede door onze trouwe sponsors en vrijwillige medewerkers kan de Vaartse Oldtimerdag voor zowel deelnemers als bezoekers gratis worden bezocht. Wat buiten de sponsors ook de nodige financiën binnenbrengt is ons enveloppenspel. Met jaarlijks een prachtige oldtimer bromfiets als hoofdprijs en verder diverse mooie prijzen en troostprijzen.

Bij een voorinschrijving met uw oldtimer voertuig via onze website (voor 25 augustus) ontvangt u ook nog een gratis lunchpakket. Dit alles maakt het dus weer zeer de moeite waard om een bezoek aan de Vaartse Oldtimerdag te brengen op 1 september.

Voor meer info: www.facebook.com/ovcdv – www.oldtimervriendenclub.nl

Categorie:


Translate »